За Нас

Ние сме Pepino Racing Team! Екип от професионалисти, които не са забравили колко трудно е началото! В Pepino Racing Team ние споделяме вълнението на нашите клиенти от постигнатите резултати. Индивидуално-настреоеният и по-икономичен двигател, по-гладкото усещане при шофиране, усмивката на клиента, дори месеци след нашата намеса – това ни доставя удоволствие след отлично свършената работа. На място при нас, във Вашия гараж или на работното Ви място, ние можем да извършим компютърна диагностика на автомобила Ви, използвайки оборудване, технологии и софтуер от последно поколение. Не правим никакви компромиси с качеството – за нас това е религия.

Ние сме повече от това, просто да вземем готови файлове и да направим пренастройката на компютъра на колата Ви срещу определена сума, тъй като ние доразвиваме софтуера на Вашия автомобил, докато не постигнем желаните от нас и от Вас резултати. Стремим се да направим софтуера на Вашия автомобил спрямо Вашите нужди, с оглед на състоянието и амортизацията му.

Гордеем се с удовлетворението на клиентите ни, като това за нас е водещо в работа ни. Надеждност, удоволствието от шофирането и удовлетвореността на клиентите ни е нашата основна цел, като ние сме сигурни, че ще бъдете доволни и от обслужването, което предлагаме и без колебание ще искате да препоръчате нашите услуги и на приятелите си.

Свържете се с нас, след като разгледате сайта ни, а може би и преди това.